英语六级

1、【 单选题 】
  [1分]
A、 Riding a horse.
B、 Shooting a movie.
C、 Playing a game.
D、 Taking a photo.
答案:D
2、【 单选题 】
  [1分]
A、 She’ll type the letter for the man.
B、 She’ll teach the man to operate the computer.
C、 She doesn’t think his sister is a good typist.
D、 She thinks the man should buy a computer.
答案:B
3、【 单选题 】
  [1分]
A、 John can share the magazine with her.
B、 She wants to borrow John’s card.
C、 She’ll let John use the journal first.
D、 John should find another copy for himself.
答案:A
4、【 单选题 】
  [1分]
A、 She promised to help the man.
B、 She came a long way to meet the man.
C、 She took the man to where he wanted to go.
D、 She suggested a way out of the difficulty for the man.
答案:C
5、【 单选题 】
  [1分]
A、 The train seldom arrives on time.
B、 The schedule has been misprinted.
C、 The speakers arrived at the station late.
D、 The company has trouble printing a schedule.
答案:A
6、【 单选题 】
  [1分]
A、 To find a better science journal in the library.
B、 Not to miss any chance to collect useful information.
C、 To buy the latest issue of the magazine.
D、 Not to subscribe to the journal.
答案:D
7、【 单选题 】
  [1分]
A、 She wants to borrow the man’s student ID card.
B、 The tickets are less expensive than she expected.
C、 She won’t be able to get any discount for the ticket.
D、 The performance turned out to be disappointing.
答案:C
8、【 单选题 】
  [1分]
A、 Do the assignments towards the end of the semester.
B、 Quit the history course and choose another one instead.
C、 Drop one course and do it next semester.
D、 Take courses with a lighter workload.
答案:C
9、【 单选题 】
  [1分]
A、 The organization of a conference.
B、 The cost of renting a conference room.
C、 The decoration of the conference room.
D、 The job of cleaning up the dining-room.
答案:B
10、【 单选题 】
  [1分]
A、 Meet his client.
B、 Prepare the dinner.
C、 Work at his office.
D、 Fix his car
答案:A
11、【 单选题 】
  [1分]
A、 One of the bridges between North and South London collapsed.
B、 The heart of London was flooded.
C、 An emergency exercise was conducted.
D、 100 people in the suburbs were drowned.
答案:C
12、【 单选题 】
  [1分]
A、 50 underground stations were made waterproof.
B、 A flood wall was built.
C、 An alarm system was set up.
D、 Rescue teams were formed.
答案:B
13、【 单选题 】
  [1分]
A、 Most Londoners were frightened.
B、 Most Londoners became rather confused.
C、 Most Londoners took Exercise Floodcall calmly.
D、 Most Londoners complained about the trouble caused by Exercise Floodcall.
答案:C
14、【 单选题 】
  [1分]
A、 It limited their supply of food.
B、 It made their eggshells too fragile.
C、 It destroyed many of their nests.
D、 It killed many baby bald eagles.
答案:B
15、【 单选题 】
  [1分]
A、 They found ways to speed up the reproduction of bald eagles.
B、 They developed new types of feed for baby bald eagles.
C、 They explored new ways to hatch baby bald eagles.
D、 They brought in bald eagles from Canada.
答案:D
16、【 单选题 】
  [1分]
A、 Pollution of the environment.
B、 A new generation of pest killers.
C、 Over-killing by hunters.
D、 Destruction of their natural homes.
答案:D
17、【 单选题 】
  [1分]
A、 Whether it can be detected and checked.
B、 Whether it will lead to widespread food shortage.
C、 Whether global warming will speed up in the future.
D、 Whether it will affect their own lives.
答案:D
18、【 单选题 】
  [1分]
A、 Many species have moved further north.
B、 Many new species have come into existence.
C、 Many species have developed a habit of migration.
D、 Many species have become less sensitive to climate.
答案:A
19、【 单选题 】
  [1分]
A、 Storms and floods.
B、 Disease and fire.
C、 Less space for their growth.
D、 Rapid increase of the animal population.
答案:B
20、【 单选题 】
  [1分]
A、 They will gradually die out.
B、 They will be able to survive in the preserves.
C、 They will have to migrate to find new homes.
D、 They will face extinction without artificial reproduction.
答案:C
21、【 单选题 】
By saying “…owners of well over half of all World Wide Web sites have set up home without fitting locks to their doors” (Line 3-4, Para.2), the author means that ______. [1分]
A、 those happy times appear still to be with us
B、 there simply wasn’t any crime to worry about
C、 many sites are not well-protected
D、 hackers try out tricks on an Internet site without actually breaking in
答案:C
22、【 单选题 】
SATAN, a program designed by Dan Farmer, can be used ______. [1分]
A、 to investigate the security of Internet sites
B、 to improve the security of the Internet system
C、 to prevent hackers from breaking into websites
D、 to download useful programs and information
答案:A
23、【 单选题 】
Farmer’s program has been criticized by the public because ______. [1分]
A、 it causes damage to Net browsers
B、 it can break into Internet sites
C、 it can be used to cause disorder on all sites
D、 it can be used by people with evil intent
答案:D
24、【 单选题 】
The author’s attitude toward SATAN is ______. [1分]
A、 enthusiastic
B、 critical
C、 positive
D、 indifferent
答案:C
25、【 单选题 】
The author suggests in the last paragraph that ______. [1分]
A、 we should make full use of the Internet before security measures are strengthened
B、 we should alert the most influential businessmen to the importance of security
C、 influential businessmen should give priority to the improvement of Net security
D、 net inhabitants should not let security measures affect their joy of surfing the Internet
答案:C
26、【 单选题 】
The author believes that a successful teacher should be able to ______. [1分]
A、 make dramatization an important aspect of students’ learning
B、 make inspired play an integral part of the learning process
C、 improve students’ learning performance
D、 make study just as easy as play
答案:B
27、【 单选题 】
The majority of university professors prefer the traditional way of lecturing in the belief that ______. [1分]
A、 it draws the close attention of the students
B、 it conforms in a way to the design of the Creator
C、 it presents course content in a scientific and objective manner
D、 it helps students to comprehend abstract theories more easily
答案:C
28、【 单选题 】
What the author recommends in this passage is that ______. [1分]
A、 college education should be improved through radical measures
B、 more freedom of choice should be given to students in their studies
C、 traditional college lectures should be replaced by dramatized performances
D、 interaction should be encouraged in the process of teaching
答案:D
29、【 单选题 】
By saying “They seemed ‘a priesthood, rather uneven in their merits but uniform in their bearing…’” (Lines 3-4, Para.4), the author means that ______. [1分]
A、 professors are a group of professionals that differ in their academic ability but behave in the same way
B、 professors are like priests wearing the same kind of black gown but having different roles to play
C、 there is no fundamental difference between professors and priests though they differ in their merits
D、 professors at the University of Pennsylvania used to wear black suits which made them look like priests
答案:A
30、【 单选题 】
Whose teaching method is particularly commended by the author? [1分]
A、 Ezekiel Cheever’s.
B、 Alfred North Whitehead’s.
C、 Cotton Mather’s.
D、 Patricia Nelson Limerick’s.
答案:A
31、【 单选题 】
What is the passage mainly about? [1分]
A、 How to persuade local communities to provide more funds.
B、 How to cope with the shortage of funds for public education.
C、 How to improve the public education system.
D、 How to solve the rising unemployment problem.
答案:B
32、【 单选题 】
What is the reason for the increase in the number of students? [1分]
A、 The requirement of educated workers by business.
B、 Raising of the legal age forgoing to work.
C、 The trend toward a shorter workday.
D、 People’s concern for the future of the next generation.
答案:B
33、【 单选题 】
The public agencies for adult education will be little better off because ______. [1分]
A、 the unemployed are too poor to continue their education
B、 a new leisure class has developed
C、 they are still suffering from the depression
D、 an increase in taxes could be a problem
答案:B
34、【 单选题 】
According to the author, the answer to the problem of public education is that the Federal government _______. [1分]
A、 should allocate Federal funds for public education
B、 should demand that local communities provide support
C、 should raise taxes to meet the needs of public education
D、 should first of all solve the problem of unemployment
答案:A
35、【 单选题 】
Why does the author say “Only a people determined to ruin the next generation will refuse such Federal funds as public education may require” (Lines 10-11, Para. 3)? [1分]
A、 Only by appropriating adequate Federal funds for education can the next generation have a bright future.
B、 Citizens of all parts of the country agree that the best way to support education is to use Federal funds.
C、 People all over the country should make contributions to education in the interest of the next generation.
D、 Educated people are determined to use part of the Federal funds to help the poor.
答案:C
36、【 单选题 】
The new contact lens is meant for ______. [1分]
A、 astronomical observations
B、 the night blind
C、 those with vision defects
D、 optical experiments
答案:C
37、【 单选题 】
What do the two instruments mentioned in the second paragraph (Line 5) refer to? [1分]
A、 The astronomical telescope and the wave-front sensor.
B、 The aluminum mirror and the laser beam.
C、 The active mirror and the contact lens.
D、 The aluminum mirror and the wave-front sensor.
答案:D
38、【 单选题 】
Individualized contact lenses (Line 7, Para.2) are lenses designed ______. [1分]
A、 to work like an astronomical telescope
B、 to suit the wearer’s specific needs
C、 to process extremely accurate data
D、 to test the wearer’s eyesight
答案:B
39、【 单选题 】
According to Bille, with the new lenses the wearer’s vision ______. [1分]
A、 will be far better at night than in the daytime
B、 may be broadened about 15 times than without them
C、 can be better improved in the daytime than at night
D、 will be sharper by a much greater degree at night than in the daytime
答案:D
40、【 单选题 】
Which of the following is true about Bille’s lenses? [1分]
A、 Their production process is complicated.
B、 They will be sold at a very low price.
C、 They have to be replaced every day.
D、 Purchase orders can be made through the Internet.
答案:B
 
二维码
版权©大连青谷软件有限公司 备案号:辽ICP备15006970号-6

服务热线

400-099-0883

400-099-0883
扫码体验试题库系统试卷软件

微信服务号

扫码体验在线App
扫码体验在线考试培训软件系统