小学英语四年级

1、【 判断题 】
Bai Ling’s skirt is not expensive. [2分]
答案: 正确
2、【 判断题 】
Sarah’s skirt is 10yuan. [2分]
答案: 错误
3、【 判断题 】
Sarah’s and Chen Jie’s Clothes are cheap. [2分]
答案: 错误
4、【 判断题 】
Amy’s dress is 99yuan. [2分]
答案: 正确
5、【 判断题 】
Miss White’s sweater is very(非常) expensive. [2分]
答案: 正确
6、【 简答题
It’s __(暖和的) in Chongqing. [2分]
解析:
warm 
7、【 简答题
The shirt is too _____(短). [2分]
解析:
short 
8、【 简答题
I want five______(梨). [2分]
解析:
pears 

1、【 单选题 】
  [2分]
A、 sandals           
B、 boots             
C、 potato
答案:C
2、【 单选题 】
--- Mom, can I wear my new shirt today?
---______ . It’s cold. [2分]
A、 Yes, you can.
B、 No, you can’t.
C、 No, you aren’t.
答案:B
3、【 单选题 】
It’s _____ today. [2分]
A、 cool
B、 cold
答案:B
4、【 单选题 】
  [2分]
A、 Yes, you can.
B、 Yes, you are.
答案:A
5、【 单选题 】
  [2分]
A、 It’s cold today.
B、 It’s warm today.
答案:A
6、【 单选题 】
  [1分]
A、 cow
B、 how
C、 hot
答案:A
7、【 单选题 】
  [2分]
A、 Yes, they are.
B、 Yes ,I am.
答案:A
8、【 单选题 】
  [1分]
A、 new dress
B、 new jacket
C、 new desk
答案:B
9、【 单选题 】
--- Is it warm today?
---_____ . [2分]
A、 No, she isn’t.
B、 Yes, it is.
C、 Yes, she is.
答案:B
10、【 单选题 】
  [2分]
A、 Can I wear my new shirt?
B、 Can I wear my T- shirt?
答案:B
11、【 单选题 】
--- What’s the weather like today?
---_____ . [2分]
A、 My name is Tom. 
B、 It’s rainy here. 
C、 It’s red.
答案:B
12、【 单选题 】
  [1分]
A、 how many
B、 how are you
C、 how much
答案:C
13、【 单选题 】
  [2分]
A、 apple
B、 ten
C、 seven
答案:A
14、【 单选题 】
The shirt is too ______ . [2分]
A、 small
B、 short.
答案:A
15、【 单选题 】
  [2分]
A、 How much is this dress?
B、 How much are they?
答案:A
16、【 单选题 】
  [2分]
A、 It’s warm.
B、 It’s white.
答案:B
17、【 单选题 】
  [2分]
A、 big               
B、 pig             
C、 duck
答案:A
18、【 单选题 】
This_____ my bedroom. [2分]
A、 are
B、 is
C、 am
答案:B
19、【 单选题 】
  [2分]
A、 Thirty-five.
B、 44 yuan.
答案:A
20、【 单选题 】
They are ______ . [2分]
A、 cows
B、 goatst
答案:A
21、【 单选题 】
  [2分]
A、 Are they sheep?         
B、 Are they horses?
答案:B
22、【 单选题 】
  [1分]
A、 cold     
B、 cool
C、 colour
答案:C
23、【 单选题 】
I ____ from China. [2分]
A、 are
B、 is
C、 am.
答案:C
24、【 单选题 】
  [2分]
A、 They are 20yuan.
B、 No they aren’t.
答案:A
25、【 单选题 】
  [2分]
A、 Are these tomatoes?
B、 Are those cucumbers?
答案:B
26、【 单选题 】
  [2分]
A、 carrot
B、 onion
C、 goat
答案:C
27、【 单选题 】
How many _____ are there? [2分]
A、 sheep
B、 lambs
答案:B
28、【 单选题 】
  [2分]
A、 shorts
B、 short
C、 long
答案:A
29、【 单选题 】
How_____is this dress ? It’s fifty yuan. [2分]
A、 many
B、 much
C、 old
答案:B
30、【 单选题 】
Mike _____a new  shirt. [2分]
A、 has           
B、 have           
C、 is
答案:A
31、【 单选题 】
  [1分]
A、 them
B、 ten
C、 thin
答案:B
32、【 单选题 】
  [2分]
A、 teacher
B、 dinner
C、 farmer
答案:B
33、【 单选题 】
--- Are they horses?
---_____ . [2分]
A、 Yes, it is.
B、 No, I’m not.
C、 Yes, they are.
答案:C
34、【 单选题 】
  [1分]
A、 teacher
B、 weather
C、 sister
答案:B
35、【 单选题 】
  [2分]
A、 bread
B、 hand
C、 head
答案:A
36、【 单选题 】
  [2分]
A、 strong
B、 shirt
C、 fat
答案:B
37、【 单选题 】
  [1分]
A、 socks
B、 shoes
C、 pants
答案:C
38、【 单选题 】
It’s snowy today. We_______wear a shirt. [2分]
A、 can
B、 can’t   
C、 do
答案:B
39、【 单选题 】
  [2分]
A、 math
B、 mouth
C、 Chinese
答案:B
40、【 单选题 】
  [1分]
A、 tomato
B、 photo
C、 potato
 
二维码
版权©大连青谷软件有限公司 备案号:辽ICP备15006970号-6

服务热线

400-099-0883

400-099-0883
扫码体验试题库系统试卷软件

微信服务号

扫码体验在线App
扫码体验在线考试培训软件系统