七年级英语
25、【 单选题 】
Jim’s keys are on the        . [1分]
A、 . table
B、 bed
C、 floor  .
答案:A
26、【 单选题 】
Jim’s        is under the bed. [1分]
A、 clock
B、 watch
C、 baseball
答案:C
27、【 单选题 】
My name’s Justin Bieber. [1分]
A、 I’m            .
B、 My name
C、 I name
答案:A
28、【 单选题 】
——Have a good day!
——Thanks! [1分]
A、 Have a good time
B、 Have a fun
C、 Very good
答案:A
29、【 单选题 】
——Thank you for your help.
——You’re welcome. [1分]
A、 Thanks
B、 T.hank
C、 No thanks
答案:A
30、【 单选题 】
——Is this pen yours or hers?
——It’s mine. Hers is in her bag. [1分]
A、 Her pen
B、 Hers pen
C、 Her
答案:A
31、【 单选题 】
Come on, we are late. [1分]
A、 Hurry up
B、 Come here
C、 Come in
答案:A
32、【 单选题 】
——Colin,what’s this in English?  ---__________. [1分]
A、 This is a pen
B、 It’s a pen
C、 It’s pen
答案:B
33、【 单选题 】
This is      orange. Its color is      orange. [1分]
A、 an;/
B、 /;an
C、 a;a
答案:A
34、【 单选题 】
——________ is that orange?
——It’s o.range. [1分]
A、 What       
B、 What color   
C、 What’s color
答案:B
35、【 单选题 】
________ name is Tony and ________ name is Lucy. [1分]
A、 Her, his
B、 His, her         
C、 He; she
答案:B
36、【 单选题 】
——What’s your car number?
——______ 665488. [1分]
A、 I’m
B、 It’s
C、 My car
答案:B
37、【 单选题 】
——Who’s this man in the picture?
——_______. [1分]
A、 He is forty
B、 He is from Japan.
C、 He is my teacher
答案:C
38、【 单选题 】
______ my baseball? It’s under the chair. [1分]
A、 Where
B、 Where’s
C、 Where’re
答案:B
39、【 单选题 】
——Is your name Cindy?
——          . [1分]
A、 Yes, I am
B、 Yes, it is.
C、 Yes, I am not.
答案:B
40、【 单选题 】
What’s that ________ Chinese? [1分]
A、 with
B、 to
C、 in
答案:C


1、【 单选题 】

  [1分]
A、 Uu
B、 Qq
C、 Ww
答案:B
2、【 单选题 】
  [1分]
A、 cap
B、 eraser
C、 name
答案:B
3、【 单选题 】
  [1分]
A、 evening
B、 Ben
C、 desk
答案:A
4、【 单选题 】
  [1分]
A、 book
B、 Dale
C、 good
答案:C
5、【 单选题 】
  [1分]
A、 desk
B、 map
C、 pencil
答案:C
6、【 单选题 】
  [1分]
A、 Good morning, Ben
B、 Good afternoon, Alice
C、 Good evening, Dale
答案:A
7、【 单选题 】
  [1分]
A、 Hello
B、 Nice to meet you
C、 Good morning
答案:B
8、【 单选题 】
  [1分]
A、 I am James
B、 That’s a ball
C、 It’s an egg.
答案:C
9、【 单选题 】
  [1分]
A、 It’s my father
B、 It’s a bike
C、 It’s John.
答案:B
10、【 单选题 】
  [1分]
A、 It’s black
B、 It’s a black
C、 They are black
答案:A
11、【 单选题 】
  [1分]
A、 Yes,it is
B、 Yes,he is
C、 My name is Tom
答案:B
12、【 单选题 】
  [1分]
A、 How are you?
B、 How do you do?
C、 Fine, thank you.
答案:C
13、【 单选题 】
  [1分]
A、 He is my brother
B、 She is my sister.
C、 She is a student.
答案:A
14、【 单选题 】
  [1分]
A、 He is over there.
B、 He is a student.
C、 He is fine.
答案:A
15、【 单选题 】
  [1分]
A、 Yes, I am
B、 We are friends.
C、 No, we aren’t
答案:A
16、【 单选题 】
  [1分]
A、 5123456
B、 5553456
C、 5523456
答案:C
17、【 单选题 】
  [1分]
A、 Yes, it is.
B、 No, it isn’t.
C、 It’s a notebook
答案:B
18、【 单选题 】
  [1分]
A、 Yes, he does
B、 No, he doesn’t.
C、 He doesn’t like basketball
答案:A
19、【 单选题 】
  [1分]
A、 She has 13 volleyballs
B、 Sh.e has 12 basketballs.
C、 She has 25 balls
答案:C
20、【 单选题 】
  [1分]
A、 $4
B、 $5
C、 $9
答案:C
 
二维码
版权©大连青谷软件有限公司 备案号:辽ICP备15006970号-6

服务热线

400-099-0883

400-099-0883
扫码体验试题库系统试卷软件

微信服务号

扫码体验在线App
扫码体验在线考试培训软件系统